Συγκίνηση στο αεροδρόμιο. Επέστρεψαν οι πρωταθλητές και ο προπονητής τους

0
40

Η συγκίνηση κυριάρχησε στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων κατά την άφιξη των Απόστολου Παπαστάμου, Αλέξανδρου Κάχρη και Κώστα Τζιλιβάκη από τη Ρωσία. Οι δύο νεαροί πρωταθλητές και ο προπονητής στον Ναυτικό Ομιλο «πνίγηκαν» στις αγκαλιές των ανθρώπων που τους περίμεναν.

Ειδικότερα, στην άφιξή τους η οποία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ από την Αθήνα, περίμεναν άτομα από τις οικογένειές τους, αλλά και η πρόεδρος του ΝΟΧ, Χαρούλα Μυλωνάκη. Τα δύο παιδιά ένιωσαν την αγάπη από τα άτομα που τους υποδέχτηκαν, αλλά και τα θερμά συγχαρητήρια για όλα όσα -γνωστά- κατάφεραν να πετύχουν στο Καζάν, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης. Τα εύσημα επίσης δέχτηκε και ο προπονητής του στο Ναυτικό Όμιλο, Κώστας Τζιλιβάκης, που με πολύ κόπο και τεράστιες προσπάθειες κατάφερε να φέρει τους δύο αθλητές του σε αυτό το σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από την άφιξη στα Χανιά, οι δύο πρωταθλητές του ΝΟΧ, αλλά και ο Κώστας Τζιλιβάκης έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας από τα μέλη της ΚΟΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Δημήτρη Διαθεσόπουλο. Η ελληνική αποστολή που εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της στο Καζάν δέχτηκε τα θερμά συγχαρητήρια από όλους, ενώ σε δηλώσεις που υπήρξαν, τονίστηκαν ιδιαιτέρως οι μεγάλες επιτυχίες για τον Απόστολο Παπαστάμο.

πηγή: athlitiko