Συγκεντρώθηκε το ποσό για τον μικρό Παναγιώτη!

0
55

Χαμόγελα αισιοδοξίας για τον μικρό Παναγιώτη. Το παιδί που αγκάλιασε όλη η Ελλάδα. Ο μικρός ήρωας στα μέσα Νοεμβρίου μπαίνει στο χειρουργείο και μαζί με αυτόν επανέρχεται το χαμόγελο σε όλους εκείνους που βρίσκονται στο πλευρό του. Η ιστορία του συγκίνησε τους πάντες και ήδη συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό, όπως ανακοίνωσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ιδιαίτερα συγκινημένη η μητέρα του.

Αναλυτικά, η ανάρτησή της:

«Συγχαρητήρια σε όλους εσάς, σε 5 ημέρες φτάσαμε το στόχο μας!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ! Μας βοηθήσατε να μπορούμε να πληρώσουμε το χειρουργείο του παιδιού μας! Ένα χειρουργείο εξαιρετικά δύσκολο και το ΔΕΎΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!!! Στις 10 Νοεμβρίου αναχωρούμε! Γιατί εσείς μας βοηθήσατε!!! Θα σας ενημερώνουμε για το κάθε βήμα μας!!!
Στις 12 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το χειρουργείο όπου θα είναι πολύωρο, θα σας ενημερώσουμε πως πήγε ! Οι κουμπαράδες μπορούν την Τετάρτη να ανοιχτούν αν κ εσείς το επιθυμείτε, διαφορετικά μπορείτε κ αύριο! Το αφήνουμε στην δική σας κρίση!

Το χειρουργείο, οι γιατροί, η κλινική… Χαρην την δική σας βοήθεια, βγήκε το χρέος!! Σας χιλιοευχαριστούμε!! Δεν ξέρουμε αν είναι αρκετό, ένα ευχαριστώ. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ το μήνυμα ».