Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Πλατανιά Ιωάννη Μαλανδράκη στο Θεοφιλέστατο Εμψηφισμένο Επίσκοπο Δορυλαίου Δαμασκηνό

0
29

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, μετά την επάξια εκλογή του Θεοφιλέστατου Εμψηφισμένου Επισκόπου Δορυλαίου κ.Δαμασκηνού ,του απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή, όπου μεταξύ των άλλων αναφέρει ”…με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε, δια  του τύπου, την άξια εκλογή σας  ως Επισκόπου Δορυλαίου και Βοηθού Επισκόπου του Οικουμενικού Πατριάρχη και καθηγούμενου της Ι.Μ. της Αγίας Τριάδας Τσαγκαρόλων.

Επιτρέψατε μου να σας εκφράσω την ιδιαίτερη ικανοποίηση μας, στο Δήμο Πλατανιά , που ένα άξιο τέκνο  του αναβαθμίζεται επαξίως στην Ιεραρχία  της Εκκλησίας μας.

Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσετε ακόμα αποδοτικότερα, το ήδη πλούσιο και πολυποίκιλο έργο σας, σε όλους τους τομείς των ποιμαντικών καθηκόντων που επιλαμβάνεστε, με την εμπιστοσύνη του  Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ.Δαμασκηνού.

Ολοκληρώνοντας ο κ. Μαλανδράκης μεταξύ των άλλων του ευχήθηκε “….. κάθε καλό για εσάς προσωπικώς, αλλά και κάθε επιτυχία στο εκτεταμένο κοινωνικό σας έργο … ”