Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Χανίων προς τον νέο Πρύτανη και τη νέα Πρυτανική Αρχή του Πολυτεχνείου Κρήτης

0
23

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης σε συγχαρητήρια επιστολή του προς τον νέο Πρύτανη, Μιχάλη Ζερβάκη και τη νέα πρυτανική αρχή του Πολυτεχνείου Κρήτης, αναφέρει:

«Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ομόφωνη εκλογή σας στη θέση του Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης και να ευχηθώ σε εσάς προσωπικά αλλά και στους Αντιπρυτάνεις, δύναμη και επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.

Ο Δήμος Χανίων με το Πολυτεχνείο Κρήτης έχουν θεμελιώσει μια πολυεπίπεδη συνεργασία, τόσο μέσα από προγραμματικές συμβάσεις, όσο και μέσα από τη σημαντική προσφορά του Πολυτεχνείου Κρήτης, όπως του ακινήτου 15 στρεμμάτων, για τη στέγαση του νέου Μουσικού Σχολείου, εδώ, στα Χανιά.

Είμαι πεπεισμένος ότι η αγαστή συνεργασία του Δήμου Χανίων με το Πολυτεχνείο θα συνεχιστεί επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας, προβάλλοντας καθημερινά την ακαδημαϊκή κοινότητα του Πολυτεχνείου Κρήτης, η οποία αποτελεί ένα από τα πλέον δυναμικά τμήματα της κοινωνίας των Χανίων και συμβάλλει στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του πολιτισμού και της κουλτούρας μας.

Τέλος, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε το σπουδαίο έργο και την προσφορά του απερχόμενου Πρύτανη, κ. Διαμαντόπουλου, ο οποίος υπό δύσκολες συνθήκες κατάφερε με αξιοπιστία, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και πραγματική αγάπη να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο και στο Ίδρυμα».

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter