Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την ανακάλυψη χιλιάδων δενδρυλλίων χασίς

0
70

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ρεθύμνου, για την μεγάλη επιτυχία  των αντρών της τοπικής ΕΛΑΣ, που με τη συνδρομή ελικοπτέρου ανακάλυψαν και εκρίζωσαν είκοσι παράνομες φυτείες με χιλιάδες δενδρύλλια ινδικής κάνναβης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, για ακόμη μια φορά αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια όλους τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών (Τ.Ε.Α.) Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου, που συμμετείχαν την 11 και 12-06-2018 σε συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης με τη συνδρομή ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής του ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σε ορεινές και δύσβατες περιοχές των Δήμων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, όλοι οι εμπλεκόμενοι συνάδελφοι συνέβαλαν τα μέγιστα, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο επιχειρησιακό ζήλο, ώστε να επιτευχθεί άλλη μία επιτυχία στο συνεχή αγώνα κατά των ναρκωτικών.