Στο πλευρό του Μητροπολίτη Αμφιλόχιου ο Π.Γ.Σ Κισσαμικός

0
17

Την αγανάκτησή του για τα προσβλητικά σχόλια που δέχθηκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος αλλά και την πλήρη στήριξή του, εξέφρασε σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή ο Π.Γ.Σ Κισσαμικός, που μεταξύ άλλων έπλεξε το εγκώμιο του Σεβασμιώτατου, για το ήθος και το έργο του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση  

Η οικογένεια του Κισσαμικού εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της για τα προσβλητικά σχόλια που υπήρξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από υψηλόβαθμη δημόσια λειτουργό προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο.

Ο Σεβασμιώτατος σαφώς και δεν έχει ανάγκη τη δική μας στήριξη, αφού απάντησε στα προσβλητικά σχόλια που έγιναν προς το πρόσωπό του, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτή την άδικη λεκτική επίθεση που δέχτηκε.

Το ήθος του, η εντιμότητά του και το σπουδαίο έργο που επιτελεί στην Κίσαμο είναι γνωστά σε όλους μας. Είναι ένας Άνθρωπος που εμπνέει σεβασμό και αγάπη και είμαστε περήφανοι και συνάμα τυχεροί που έχουμε στον τόπο μας έναν τόσο εμβληματικό Ιεράρχη, που συνεχίζει το μεγάλο έργο του Μακαριστού Μητροπολίτη μας Ειρηναίου.