Στις εκδηλώσεις για την Επέτειο της Μάχης του Λασιθίου o Δήμαρχος Ηρακλείου

0
32

Στις εκδηλώσεις για την Επέτειο της Μάχης του Λασιθίου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 6 Ιουνίου στην Μονή Παναγίας Κρουσταλλένιας στο Οροπέδιο Λασιθίου, συμμετείχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της Μονής καθώς και στην προτομή του ευεργέτη Αντωνίου Φ. Παπαδάκη ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του, μπροστά στο λάβαρο της Επανάστασης του 1821 που ήρθε στην Κρήτη από την Μονή της Αγίας Λαύρας ειδικά για την περίσταση, τόνισε μεταξύ άλλων: «Σήμερα τιμούμε και θυμόμαστε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα. Η επέτειος της Μάχης του Λασιθίου όπως και το λάβαρο της Επανάστασης, μας υπενθυμίζουν επίσης ότι η Δημοκρατία, η Ανεξαρτησία, η Ελευθερία δεν είναι δεδομένες: απαιτούν καθημερινό αγώνα, εγρήγορση και ετοιμότητα.

Ειδικά για τον μεγάλο εθνικό ευεργέτη Αντώνιο Φ. Παπαδάκη σκοπεύουμε να φέρουμε πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για να τιμηθεί όπως του αξίζει και στο Ηράκλειο. Και στην προσπάθεια του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου να αποκατασταθεί το ταφικό μνημείο του Αντωνίου Φ. Παπαδάκη, θα είμαστε αρωγοί».

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter