Στις 10 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό

0
45

Στις 8 το βράδυ του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και θα ακολουθήσει ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Το μεσημέρι της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου ο κ. Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην 81η ΔΕΘ, στις 8 το βράδυ του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και το μεσημέρι της επομένης θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΔΕΘ, στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ.

Στις 5 το απόγευμα θα επισκεφθεί περίπτερα και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο περίπτερο 8.

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερο 8.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (13:30) θα δώσουν συνέντευξη Τύπου οι Οικολόγοι Πράσινοι, στο περίπτερο 8, και στις 18:00 η Χρυσή Αυγή, στο περίπτερο 8. Στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στο περίπτερο 8.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter