Στην τελική ευθεία η πλατεία του Άϊ Γιώργη του Πεταλιώτη

0
36

Στην τελική του ευθεία είναι το έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης της πλατείας του Άη Γιώργη του Πεταλιώτη στην Καλλιθέα, αφού τα συνεργεία του εργολάβου θα επανέλθουν τον Οκτώβριο, στο τέλος δηλαδή της τουριστικής σεζόν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Άγγελο Μαλά, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο δυτικό πεζοδρόμιο από την οδό Πορτάλιου ως την οδό Σβάιτσερ, στο ανατολικό πεζοδρόμιο, ενώ έχουν τελειώσει οι εργασίες στον πεζόδρομο ως την οδό Μάχης Ποταμών. Επίσης, έχει γίνει η σκυροδέτηση του νοτίου τμήματος, η σκυροδέτηση στο χώρο της παιδικής χαράς, υπογειοποίηση του έργου της ΔΕΗ και οι υποσταθμοί, το δίκτυο ομβρίων όλου του έργου και το τμήμα της οδού Σικελιανού από Πορτάλιου ως Σβάιτσερ.

Ο εργολάβος έχει παραγγείλει τα φωτιστικά και εκκρεμούν οι εργασίες στο δυτικό και ανατολικό πεζοδρόμιο από Σβάιτσερ ως παραλία και Άγγελου Σικελιανού.

Ακόμα, δεν έχει γίνει η διαμόρφωση του πάρκινγκ, η φύτευση και η τοποθέτηση των οργάνων και των δαπέδων ασφαλείας στην παιδική χαρά.

πηγή: goodnet