Στην Περιφέρεια Κρήτης ο Υφυπουργός Υποδομών Γ. Καραγιάννης | video

0
24

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη είχε το απόγευμα της Τετάρτης, ο  Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης στην Περιφέρεια Κρήτης.

Ο Υπουργός παρέδωσε τις απαντήσεις του Υπουργείου Υποδομών με την τεχνική έκθεση που περιλαμβάνει απαντήσεις επί των θεμάτων που τέθηκαν κατά τη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης της ΜΠΕ Παρακάμψεων Χανίων – Ρεθύμνου – Ηρακλείου του ΒΟΑΚ από την Περιφέρεια Κρήτης.

Για ένα έργο που έχει ανάγκη η Κρήτη να γίνει πραγματικότητα, μίλησε ο Υπουργός στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι πάρα πολύ σημαντική η συνεργασία του υπουργείου υποδομών με την Περιφέρεια Κρήτης «γιατί γνωρίζουμε ότι με καλή διάθεση προχωρούμε ένα πολύ, πολύ μεγάλο έργο, ένα έργο που θα αλλάξει ουσιαστικά την Κρήτη».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης τόνισε πως «οι παρατηρήσεις οι οποίες κάναμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο αποδεικνύει ότι ήταν σωστές και οι περισσότερες έγιναν δεκτές. Το θέμα θα συζητηθεί και στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να προχωρήσουμε αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο της Κρήτης που ήταν για χρόνια ένα όνειρο για όλους τους κρητικούς, για όλο τον κόσμο που έρχεται στο νησί μας». Υπογράμμισε δε πως η Περιφέρεια Κρήτης έχει στηρίξει με χώρο δικό της

Να σημειωθεί πως ήδη η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνέχεια της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Υφιστάμενα Τμήματα Παράκαμψης Χανίων – Ρεθύμνου – Ηρακλείου του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ)», ανάρτησε προς ενημέρωση των φορέων και του ενδιαφερόμενου κοινού, την «Τεχνική Έκθεση – Υπόμνημα» της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών (ΥΠΟΜΕ) με απόψεις, διευκρινίσεις, απαντήσεις και τεχνικές λύσεις επί των θεμάτων που τέθηκαν κατά τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης της μελέτης.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter