Στην ομάδα παραγωγής του «Survivor» η Χανιώτισσα δημοσιογράφος Αγάπη Νταγκουνάκη

0
1300

Την παλιά της ομάδα με την οποία είχε συνεργαστεί στα πρώτα της βήματα στο “Next Top Model”, ξαναβρίσκει μετά από χρόνια η Χανιώτισσα δημοσιογράφος Αγάπη Νταγκουνάκη, η οποία ξεκίνησε ήδη το ταξίδι της για μία περιπέτεια που θα της μείνει αξέχαστη για μία ζωή.

Η Αγάπη, που όλοι την γνωρίσαμε, από την παρουσία της στην Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ, θα αποτελέσει βασικό μέλος της ομάδας παραγωγής του “Survivor” που σε λίγες ημέρες θα αρχίσει να προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό “Σκάι”.

Απρόβλεπτη, ατίθαση και πεισματάρα όπως πάντα, η Αγάπη μας εξέπληξε όλους θετικά με την απόφαση της να ζήσει αυτή τη μοναδική περιπέτεια μαζί με μία ομάδα 30 ατόμων που αποτελούν την ομάδα παραγωγής και 24 παικτών που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στο νησί του Αγίου Δομίνικου, σχεδόν ταυτόχρονα με την προβολή του παιχνιδιού που θα ξεκινήσει στις 13 Φεβρουαρίου.

Αθήνα, Ελβετία, Ισπανία( Μαδρίτη) και τελευταίος σταθμός ο Άγιος Δομίνικος, θα είναι οι σταθμοί του μεγάλου ταξιδιού της Αγάπης, που ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης.

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter