Στην Επιτροπή Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ ο Αντιδήμαρχος Νεκτάριος Παπαδάκης

0
19

Νέο μέλος της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ ορίστηκε ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οδοποιίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Νεκτάριος Παπαδάκης.

Mε αφορμή την απόφαση αυτή της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Νεκτάριο Παπαδάκη, ο οποίος τον ενημέρωσε παράλληλα και για τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα που απασχολούν τους αγρότες στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Αντιδήμαρχος, κ. Νεκτάριος Παπαδάκης δήλωσε τα εξής:
«Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΕΔΕ για την αποδοχή του αιτήματός μας και ως μέλος πλέον της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ σκοπεύω σύντομα να συναντηθώ με τον Πρόεδρο, κ. Δημήτριο Τζιαχρήστα, προκειμένου να τον ενημερώσω για τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα του Δήμου Ιεράπετρας, που συνεχίζουν να υπάρχουν, ώστε να σταθεί και αυτός σύμμαχός μας στην ταχύτερη επίλυσή τους. »

Επιπλέον, με αφορμή τη σημερινή ημέρα της εορτής του Αγίου Τρύφωνος, προστάτη των αγροτών, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας και ο κ. Ν. Παπαδάκης εύχονται χρόνια πολλά και καλή δύναμη σε όλους όσοι ασχολούνται με οποιαδήποτε καλλιέργεια της γης.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter