Στην αποστολή για τη Βουδαπέστη Ντουντουνάκη και Παπαστάμος

0
14

Στην αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών – γυναικών που θα διεξαχθεί το διάστημα από 16 μέχρι 23 Μαΐου στη Βουδαπέστη ανακοινώθηκε πως περιλαμβάνονται οι Αννα Ντουντουνάκη και Απόστολος Παπαστάμος.

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βρίσκονται στην 18μελή αποστολή, ο στόχος της οποίας δεν είναι άλλος από το να εκπροσωπήσει την χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικότερα η ελληνική αποστολή, η οποία είναι να αναχωρήσει από την Ελλάδα στις 14 Μαΐου είναι η εξής:

Κρίστιαν Γκολομέεβ, Ανδρέας Βαζαίος, Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Παπαστάμος, Οδυσσέας Μελαδίνης, Κων/νος Εγγλεζάκης, Δημήτρης Νέγρης, Δημήτρης Μάρκος, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Κώστας Μερετσόλιας, Σάββας Θώμογλου, Αρκάδιος Ασπουγαλής, Στέφανος Δημητριάδης, Δανιήλ Γιουρτζίδης και Νόρα Δράκου, Αννα Ντουντουνάκη, Ιωάννα Σαχά, Θάλεια Δρασίδου.

Ακόμη, η Άννα Ντουντουνάκη συνεχίζει τη προετοιμασία της στο κολυμβητήριο  “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης” στην Αλεξανδρούπολη.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια ετοιμάζεται αρχικά για τους πανευρωπαϊκούς αγώνες κολύμβησης, που θα διεξαχθούν στην Βουδαπέστη και βέβαια για τους Ολυμπιακούς που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Τόκιο.

Σχετική αναφορά για την παρουσία της Ντουντουνάκη στην Αλεξανδρούπολη κάνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία, ενώ μεταξύ άλλων φιλοξενούνται και δηλώσεις της.

Εκτός από τη Ντουντουνάκη, στην Αλεξανδρούπολη που μετατρέπεται αυτές τις ημέρες στη “μητρόπολη” της κολύμβησης βρίσκονται και τρεις ακόμη Ελληνες πρωταθλητές, οι Απόστολος Χρήστου, Αλκης Κυνηγάκης και Κώστας Μερετσόλιας.