Στη κορυφή των Regional Media Awards 2016 η εκπομπή «Γκρεμνά και Γέυσεις» από τη ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης

0
165

Μεγάλη βραδιά αποψε για την Νέα Τηλεόραση Κρητης. Καθώς η εκπομπή του σταθμού «Γκρεμνα και Γεύσεις» με την Ευτυχία Πενταρακη και τον οπερατέρ Νωντα Κουκλάκη πήρε το βραβείο Silver στην ενότητα ΤV, κατηγορία Vertical Content Regional Media Awards 2016 που απονέμονται στα περιφερειακά μεσα της χώρας.

nea-vravio-2

Η εκπομπή που βραβεύτηκε ειναι αυτη που γυρίστηκε στο μαρτυρικό χωριό Κουστογερακο του Ανατολικού Σελινου.

Η τελετή εγινε στο gazerte στο Γκάζι και την Νέα Τηλεόραση εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής Μιχάλης Καπνισάκης και ο διευθυντής Μarketing Νίκος Γκουσιοπουλος.

nea-vravio-1

Το ένατο βραβείο για την Ευτυχία!

Η Ευτυχία Πενταρακη εχει διακριθεί για τη δουλεια της πολλές φορές στο παρελθόν.

Της εχει απονεμηθεί τιμητική διάκριση απο την ΕΣΗΕΑ επειδη εξετέλεσε με ηρωισμό και αυταπάρνηση το δημοσιογραφικό της καθήκον στο πόλεμο κατα του Ιράκ το 2003, εχει λάβει την τεταρτη θεση στα βραβεία των πολεμικών ανταποκριτών Bayeux Calvados στο Bayeux της Γαλλίας, εχει τιμηθεί απο το Λυκειο Ελληνίδων για την θαρραλέα κάλυψη του πολέμου στο Ιράκ, απο τους γιατρούς του κόσμου επισης για την κάλυψη του πόλεμου στο Ιράκ, απο τον εκδοτικό οικο ΠΑΠΥΡΟΣ με το βραβείο προσώπων που υπηρετούν μια «ιδέα» και συγκεκριμένα για την έγκαιρη και αντικειμενική της ενημέρωση, εχει λάβει το χρυσό μετάλλιο της ένωσης Αγιοπαρασκευουσιων Κρήνης Μικρας Ασίας η ποια την εχει ανακηρυξει σε επίτιμο μέλος της για την θαρραλέα και ψύχραιμη στάση της στον πόλεμο του Ιράκ ενώ εχει λαβει έπαινο απο τον Ομιλο Uneaco Πειραιώς και Νήσων για την συμμετοχή της στην εκδηλωση «Ταξιδευοντας στα κύματα του Αιγαίου και της Κρητης» ενώ εχει τιμηθεί κι απο τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Ελλαδος (ΟΦΣΕ) για το μήνυμα αγάπης κι ελπίδας που μετέφερε στα Ψαρά. Απο τον ΟΦΣΕ εχει τιμηθεί επισης για τη συμμετοχή της στην εκδηλωση «Αμοργος 2001»