Σταθάκης και Αρναουτάκης εγκαινιάζουν το 10ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας

0
100

Τα πάντα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του Κισαμίτικου πολιτισμού! Το «10ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας» θα ανοίξει τις… πύλες του για να υποδεχτεί πλήθος κόσμου, σε μια γιορτή που, όπως κάθε χρόνο, έχει στόχο την προβολή της Κισαμίτικης παράδοσης και του Κισαμίτικου πολιτισμού ευρύτερα. 42 «περίπτερα» έχουν, ήδη, στηθεί στο χώρο Φεστιβάλ (δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου) για να υποδεχτούν τον κόσμο που θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση, σε ένα πλούσιο, όπως αναμένεται 9ήμερο.

Τα εγκαίνια του «10ου Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας» θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 21.00, ενώ οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά (παράλληλα με τους παραγωγούς που θα εκθέτουν τα προϊόντα τους), έως την Κυριακή 20 Αυγούστου.

Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι τα εγκαίνια του φετινού Φεστιβάλ θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης.
 
Υπενθυμίζεται τέλος ότι το «10 Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας» διοργανώνουν ο Δήμος Κισσάμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.