Στα χέρια των Αρχών οι τσαντάκηδες της Νέας Χώρας

0
181

Εξιχνιάστηκαν το απόγευμα της Τρίτης στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, τρεις περιπτώσεις αφαίρεσης τσαντών, που διαπράχτηκαν πρόσφατα σε γειτονιά της Νέας Χώρας.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο ανηλίκων, που κατηγορούνται για κλοπή, καθώς κατηγορούνται ότι αφαίρεσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και διάφορα έγγραφα.

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο της ΕΛ.ΑΣ

Εξιχνιάστηκαν, σήμερα (12.02.2019) το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, 3 περιπτώσεις αφαίρεσης τσαντών, που διαπράχτηκαν στα Χανιά.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ανηλίκων, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι την 26.01.2019 και την 03.02.2019 είχαν διαπράξει συνολικά 3 περιπτώσεις αφαίρεσης τσαντών στα Χανιά.

Συγκεκριμένα αφαίρεσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και διάφορα έγγραφα.
Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας στις οικίες τους, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε 2 άτομα (54χρονος αλλοδαπός και 41χρονη ημεδαπή) κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.