Στα Χανιά η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη (φώτο)

0
52

Στο Νοσοκομείο Χανίων βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη η οποία πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή του Γ.Ν. Χανίων κ. Γ. Μπέα και τον Αν. Διοικητή κ. Ε. Μπολώτη, στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες, καθώς και εκπροσώπους των εργαζομένων του ψυχιατρικού τομέα.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε και η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Ελένη Μπορμουδάκη, συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της υφυπουργού Υγείας και αφορούν τον τομέα της ψυχικής υγείας ενηλίκων και παιδιών.

Η κ. Ράπτη, τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι δεδομένο πως λόγω της πανδημίας υπάρχει πίεση στα δημόσια νοσοκομεία, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρχει επιπέδωση στον αριθμό των κρουσμάτων, οπότε «θα δούμε σταδιακά και μία μείωση στον αριθμό των εισαγομένων και των νοσηλειών στα νοσοκομεία».

Η υφυπουργός Υγείας από τα Χανιά τόνισε την ανάγκη τήρησης των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας καθώς και του εμβολιασμού των πολιτών με την τρίτη δόση.