Στα Χανιά η Μίνα Γκάγκα | Ευρεία σύσκεψη στο Νοσοκομείο (φώτο & video)

0
110

Την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι τα ποσοστά του εμβολιασμού στα Χανιά εμφανίζονται ανεβασμένα από το καλοκαίρι εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα η οποία βρίσκεται στα Χανιά από χθες Παρασκευή.

Το πρωί του Σαββάτου η κ. Γκάγκα συμμετείχε σε σύσκεψη των φορέων στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Για τα κενά που έχουν δημιουργηθεί από τις αναστολές εργασίας σε υγειονομικούς που δεν εμβολιάστηκαν, η κα Γκάγκα δήλωσε ότι το υπουργείο είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τη ΔΥΠΕ Κρήτης και με τα νοσοκομεία και όποια προβλήματα προκύπτουν γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστούν.

“Έχουμε καθημερινή επικοινωνία με την 7η ΥΠΕ και τις διοικήσεις των νοσοκομείων ώστε όποια προβλήματα προκύπτουν να προσπαθούμε να τα λύσουμε, δίνουμε μεγαλύτερα οικονομικά κίνητρα και πραγματικά ελπίζω ότι οι συνάδελφοί μου θα εμβολιαστούν για να είμαστε ασφαλείς όλοι. Εκεί που υπάρχουν κενά δίνουμε περισσότερα κίνητρα για τους γιατρούς, ανοίγουμε τους καταλόγους των νοσηλευτών κάνουμε ό,τι μπορούμε. Λέω και πάλι, είναι πολύ σημαντικό να μην είμαστε χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε ασφαλείς και να προχωρήσουμε στο μέλλον με ασφάλεια».” σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας έστειλε από τα Χανιά μήνυμα υπέρ της αιμοδοσίας. “Το αίμα είναι καλά ελεγμένο. Δεν στοιχίζει πολύ στον καθένα μας και είναι ένα δώρο ζωής”. 

Η Αν. Υπουργός Υγείας βρίσκεται στα Χανιά προκειμένου να συμμετέχει στις εργασίες του Συνεδρίου της 31ης Αμφικτιονίας Αιμοδοτών.

Το παρών έδωσαν οι βουλευτές Χανίων της ΝΔ  Μανούσος Βολουδάκης, Βασίλης Διγαλάκης, εκπρόσωπος της κας Ντόρας Μπακογιάννη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής και η διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter