Α. Βουλγαράκης: «Έχει αλλάξει ο γεωφυσικός χάρτης του Νομού»

0
297

Δεν είναι μόνο ο Δήμος Πλατανιά, που αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα με το οδικό του δίκτυο και με αποκλεισμούς οικισμών.

Ανάλογο πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και στο Δήμο Κισάμου.

Τα μηχανήματα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης εργάζονται συνεχώς για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία στους δρόμους, προς το παρόν όμως τα προβλήματα φαντάζουν αξεπέραστα.

Το οδικό δίκτυο της περιοχής  έχει υποστεί μεγάλες  καταστροφές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης που βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Δήμο Κισάμου, είναι έντονα προβληματισμένος με όσα έχει δει αυτές τις ημέρες στις περιοδείες του στις πληγείσες περιοχές, όπως είπε στο kriti24.gr. 

Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν ακόμη οικισμοί, που ουσιαστικά παραμένουν αποκομμένοι και η πρόσβασή τους είναι πολύ δύσκολη.

Το συμπέρασμα είναι ότι ζημιές από την  κακοκαιρία, μάλλον ξεπερνούν τελικά κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ, την αρχική πρόβλεψη. 

Το χειρότερο όμως είναι, κατά τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, ότι η καταστροφή από την κακοκαιρία, έχει αλλάξει από την μία άκρη στην άλλη το Νομό Χανίων.  

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο kriti24.gr:

«Έχει αλλάξει ο γεωφυσικός χάρτης του Νομού. Αυτό είναι το συμπέρασμα μου μετά τις επισκέψεις μου σε όλες τις πληγείσες περιοχές αυτές τις ημέρες. 
Οι πολίτες θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν αυτό γιατί, διότι διαφορετικά δεν θα καταφέρουμε τίποτα τα επόμενα χρόνια. Ο Νόμος για να επανέλθει σε ισορροπία, χρειάζεται χρόνο και ηρεμία».