Σκληρή επίθεση Πολάκη σε Ανδρουλάκη: “Νικολάκη δεν τραβάς, είσαι λίγος”

0
113

Πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις αναφορές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στρο πρόσωπο του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε εκδήλωση στην οργάνωση Χαλανδρίου, είπε μεταξύ άλλων: “Μητσοτάκης και Τσίπρας κακοποίησαν το νόημα των λέξεων “πρόοδος” και “σταθερότητα”. Δεν είναι πρόοδος ούτε τα ψευδο – δημοψηφίσματα διχασμού του ελληνικού λαού ούτε τα ψέμματα που έγιναν αυταπάτες ούτε οι πολακικές συμπεριφορές ούτε το πελατειακό κράτος”.

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε:

“Ανδρουλακη πάλι στον ύπνο σου με έβλεπες;;(φωτο1)
Δεν τραβάς,τόχουν καταλάβει ΟΛΟΙ πλέον !
Είσαι και λίγος και σε έχουν …. Όταν επιτίθεσαι σε μένα μόνο αυτό αποδεικνύεις !
Μετά την Καϊλή ,(που θέλει να σε καλέσει και μάρτυρα έμαθα) τα ποσοστά που είχε πάρει το ΚΙΝΑΛ επι Φωφης Γεννηματα θα είναι ΘΡΙΑΜΒΟΣ αν τα ξαναπιάσεις!
Το δίλημμα είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η ΝΔ ,
Τσιπρας ή Μητσοτάκης!
Θα πάρεις θέση, θέλεις δεν θέλεις!
Με τέτοιες δηλώσεις,από μεριάς σου Νικολακη Ανδρουλακη, σαν τη χθεσινή και σαν την άλλη με τον ΝΤΟΓΙΑΚΟ (φωτο 3) ξεκαθαρίζει το θέμα πως η λυση για τη χώρα ,είναι ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!”

Απαντώντας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος σχολίασε πως επικαλείται ακόμη και έντυπα με τα οποία βρίσκεται στα δικαστήρια.

“Όσο η “πρόοδος” που εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τον τοξικό λόγο του κ. Πολάκη τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για πραγματικά προοδευτική εναλλακτική πρόταση, με ισχυρό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

ΥΓ: Για να στηρίξει τις διχαστικές αοριστολογίες του, ο κ. Πολάκης επικαλείται ακόμη και έντυπα με τα οποία βρίσκεται στα δικαστήρια… Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter