Σκληρή απάντηση Βάμβουκα στον Μ. Κεμεσίδη | Να ξεκαθαρίσει που ανήκει (video)

0
164

Αιχμηρή απάντηση έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, στον δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο Μανώλη Κεμεσίδη, μετά την δημόσια διαφωνία που εξέφρασε ο τελευταίος, με τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής, σε ότι αφορά τον τρόπο ανακατασκευής της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων και για τον τρόπο χρηματοδότησης τον οποίο έχει ανακοινώσει ο Δήμαρχος για την ανάπλαση του Παρκου Ειρήνης και Φιλίας μέσω ΣΔΙΤ (δείτε εδώ).

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων σημείωσε πως ο Μανώλης Κεμεσίδης δεν έδρασε με τον σωστό τρόπο και έκανε λόγο για πιθανή διαφοροποίηση του δημοτικού συμβούλου από την παράταξη της πλειοψηφίας.

Όπως τόνισε ο κ. Βάμβουκας: «Ο κ. Κεμεσίδης είναι μέλος, τουλάχιστον έτσι δηλώνει, ακόμη μιας δημοτικής ομάδας η οποία είναι η πλειοψηφούσα και κυβερνά το Δήμο Χανίων. Άρα με αυτή του την θέση, τα θέματα και τις απορίες που έχει, θα έπρεπε να τα θέσει εντός της ομάδας». 

Για τα δυο καυτά θέματα στα οποία εξέφρασε μέσω ανοικτής επιστολής την διαφωνία του ο Μανώλης Κεμεσίδης, ο Δήμαρχος έδωσε την δική του απάντηση. Συγκεκριμένα για την Δημοτική Αγορά τόνισε πως η χρηματοδότηση του έργου δεν μπορεί να γίνει μέσω ΕΣΠΑ, ενώ για το Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, είπε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην η χρηματοδότηση μέσω ΣΔΙΤ.