Συνεχίζεται ο πόλεμος των αμαξάδων με το Δήμο Χανίων -Σκληρή απάντηση του συνηγόρου τους στο Μ. Βλαχάκη

0
629

“Μύλος” έχει γίνει η υπόθεση με τις ώρες που επιτρέπεται η παραμονή των αμαξάδων στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, καθώς διαφορετική είναι η απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση του το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και διαφορετική είναι η ίδια απόφαση όπως αυτή δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

¨Όλο το πρόβλημα προέκυψε από τη λάθος τοποθέτηση ενός κόμματος, που έγινε και η αφορμή για τον “πόλεμο” που έχει ξεσπάσει μεταξύ των αμαξάδων και του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και την ανταλλαγή των εξωδίκων και των ανακοινώσεων.

Συγκεκριμένα η απόφαση του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αναφέρει στο επίμαχο σημείο:

«Η στάθμευση και η κυκλοφορία όπως περιγράφεται παραπάνω επιτρέπονται τις ώρες 10.00 έως 21.00 από Απρίλιο έως και τον Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο από 10.00 έως 19.30 Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και για τους υπόλοιπους μήνες από 10.00 έως 17.00».

Αντίθετα από την απόφαση της Διαύγειας απουσιάζει το κόμμα, από την λέξη Ιούνιος με αποτέλεσμα να δίνεται από τους αμαξάδες διαφορετική ερμηνεία;

Χαρακτηριστικά η απόφαση της Διαύγειας γράφει:

«Η στάθμευση και η κυκλοφορία όπως περιγράφεται παραπάνω επιτρέπονται τις ώρες 10.00 έως 21.00 από Απρίλιο έως και τον Ιούνιο. Ιούλιο. και Αύγουστο. από 10.00 έως 19.30 Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και για τους υπόλοιπους μήνες από 10.00 έως 17.00».

Η διαφορετική ερμηνεία ήταν η αφορμή και για τη σκληρή απάντηση, που έδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος των αμαξάδων του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων,κ. Γιάννης Ντερμανάκης, σε σε όσα υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα το Σάββατο, ο  Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Μιχάλης Βλαχάκης.

Αναλυτικά η απάντηση:

Μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλεί η προσβλητικού περιεχομένου ανακοίνωση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων.

Μία ανακοίνωση που περιέχει εκφράσεις υποτιμητικές, ακατανόητα και εμμονικά επιθετικές κυρίως δε μειωτικές κατά συμπολιτών του που εργάζονται σκληρά, υπό πολύ αντίξοες συχνά συνθήκες, για το μεροκάματο.

Φαίνεται όμως ότι ο κ. Βλαχάκης επιζητεί συνεχώς την ένταση κατά τρόπο ανούσιο, άστοχο και αναποτελεσματικό κατά πάντων.

Αν κρίνουμε δε και από προηγούμενες διαμάχες του με κατοίκους της πόλης, για τον κ. Βλαχάκη οι συμπολίτες του είναι προφανώς διαρκείς αντίπαλοι και όχι συνοδοιπόροι στην προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα της πόλης.

Ως προς το επίμαχο ζήτημα της διέλευσης των αμαξών από τον Ενετικό Λιμένα Χανίων η απόφαση που έχει δημοσιευτεί στο «Διαύγεια» είναι σαφής, δεν επιδέχεται παρερμηνείας και αρκεί η ανάγνωση της παραγράφου 6 αυτής που διακρίνει το ωράριο διέλευσης και στάθμευσης κατά τρεις χρονικές περιόδους.

Α) Από Απρίλιο έως Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 10.00 έως 21.00
Β) Από 10.00 έως 19.30 Σεπτέμβριο και Οκτώβριο
Γ) Και για τους υπολοιπους μηνες 10.00 εως 17.00.

Και αν δεν κάνουμε λάθος κ. Πρόεδρε σήμερα έχουμε 15 Ιουλίου!

Κε Βλαχάκη με την τακτική της εμμονικής επαναλαμβανόμενης σύγκρουσης με κατοίκους της πόλης και επαγγελματικές ομάδες τείνετε να καταγραφείτε ως παράδειγμα προς αποφυγή για τα δημοτικά πράγματα ακόμη και για ανθρώπους που κάποτε συμπορευτήκατε μαζί τους.

Πάψτε να προσβάλλετε κατά συνήθεια και με ανακοινώσεις που μοιάζουν κουραστική επανάληψη συμπολίτες σας (καταστηματάρχες, ποδηλάτρεις, κατοίκους Κουμ Καπί, κλπ.) και απλά εφαρμόστε άμεσα το γράμμα και την ουσία της ως άνω δημοσιευμένης απόφασης, άλλως η προσφυγή στη Δικαιοσύνη καθίσταται μονόδρομος.

Τέλος ως προς τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε στην ανακοίνωση σας, παύουμε με την παρούσα τον δημόσιο διάλογο μαζί σας και σας παραδίδουμε στην κρίση και την αισθητική των Χανιωτών.

Ο κ. Ντερμανάκης έδωσε στη δημοσιότητα τη σχετική απόφαση που έχει αναρτηθεί στο «Διαύγεια», όπου σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, φαίνεται ότι η ώρα αποχώρησης είναι στις 9 το βράδυ.

 

Δείτε και την απόφαση του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων:

620ΔΟΕΒΕ-1ΤΠ1

Και το σήριαλ συνεχίζεται. 

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter