Συναντήσεις για το νέο αστυνομικό μέγαρο Ρεθύμνου

0
48

Την Τετάρτη 25/01/2017, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ρεθύμνου, πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ Γεώργιο, τον αρχιτέκτονα – μηχανικό του Δήμου κ. ΤΣΑΚΩΝΑ Μάνο και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Ρεθύμνου, κ. ΚΛΑΔΟ Εμμανουήλ.

Θέμα συζήτησης ήταν η εξέλιξη των εργασιών, αναφορικά με την ανέγερση του νέου αστυνομικού κτιρίου.

Στην σχετική της ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ρεθύμνου αναφέρει επίσης τα ακόλουθα:

«Ενημερωθήκαμε ότι η κτιριολογική μελέτη βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα σχεδιαγράμματα κατόψεων που μας παρουσιάστηκαν. Επίσης ενημερωθήκαμε ότι επιλύθηκε το πρόβλημα που είχε προκύψει με τους όρους δόμησης του οικοπέδου και λάβαμε την δέσμευση ότι εντός είκοσι ημερών θα έχει διευθετηθεί.

Χθες 26/01/2017 ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ Νικόλαος και ο κ. ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ Μανούσος, αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ, θέλοντας να μεταφέρουν το κλίμα των ανωτέρω εξελίξεων στην πολιτική & φυσική μας ηγεσία, πραγματοποίησαν νέο κύκλο συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες, αρμόδιους για την κτιριακή υποδομή των αστυνομικών υπηρεσιών, καθώς επίσης και με τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο.

Ζητήθηκε από τον Γ.Γ. η ουσιαστική παρέμβασή του για να συντονιστεί το όλο εγχείρημα, αλλά και για να εξευρεθούν πόροι για την υλοποίησή του.

Ο ίδιος δήλωσε ότι θα προσπαθήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να εξασφαλίσει ικανό χρηματικό ποσό, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την βούλησή του να προωθήσει το έργο άμεσα.

Αισιοδοξούμε ότι οι δεσμεύσεις που λάβαμε, από όλες τις πλευρές, θα υλοποιηθούν και επιτέλους οι χρόνιες προσπάθειές μας θα επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα».