Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στα γραφεία της αντιπεριφέρειας Χανίων μεταξύ του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολου Βουλγαράκη με τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Ιωάννη Ζερβό.
Συζητήθηκαν αναπτυξιακά θέματα του Δήμου και ειδικότερα: Για την δρομολόγηση των εργασιών κατασκευής τμημάτων του επαρχιακού άξονα Βρυσών- Χώρας Σφακίων, μετά την ανακοίνωση για χρηματοδότηση του έργου, του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Γεώργιου Δέδε.
Δόθηκαν δεσμεύσεις από τον Περιφερειάρχη, μετά από αίτημα του Δημάρχου, για χρηματοδοτήσεις προμήθειας εξοπλισμού για τη λειτουργία του μουσείου Μπικουβάρη, για την πρόοδο των μελετών κατασκευής βιολογικών σε τοπικές κοινότητες του Δήμου με χρηματοδότηση της περιφέρειας και για την ολοκλήρωση μελέτης κατασκευής λιμνοδεξαμενής Ασκύφου, σε έκταση 18 στρεμμμάτων που έχει παραχωρήσει η ενορία Ασκύφου , η οποία πραγματοποιείτε σε συνεργασία με τον Ο.Α.Κ. και το Πολυτεχνείο Κρήτης.