Συνάντηση Περιφερειάρχη με το Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Κρήτης

0
103

Η πορεία του ΠΕΠ Κρήτης 2007-2013 που ολοκληρώνεται αλλά και η υλοποίηση της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου 2014-2020, ήταν το αντικείμενο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Περιφέρεια υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και του διοικητικού συμβουλίου της Αναπτυξιακής Κρήτης.

Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του ΠΕΠ Κρήτης 2007-2013 που πλησιάζει το 80% σε υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων παρά την δύσκολη συγκυρία ενώ το αντίστοιχο ποσοστό υλοποίησης δράσεων γυναικείας επιχειρηματικότητας υπερβαίνει το 93% σε ολοκληρωμένα ενταγμένα έργα, ποσοστό που είναι το υψηλότερο στην Ελλάδα.

Ο Περιφερειάρχης και οι συμμετέχοντες επεσήμαναν την καλή, αποτελεσματική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους που όπως ανέφεραν η επιτυχημένη αυτή συνεργασία συνεχίζεται και την νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020. «Συνεχίζουμε ενωμένοι. Η ισχύς εν τη ενώσει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη ήταν παρόντες οι Πρόεδροι των Επιμελητήριων Κρήτης Μανόλης Αλιφιεράκης, Γιάννης Γιακουμάκης, Γιάννης Μαργαρώνης, Θωμάς Χαριτάκης, ο γενικός διευθυντής του ενδιάμεσου φορέα του Υπουργείου Ανάπτυξης ΕΦΕΠΑΕ Αλέξανδρος Μακρής, ο διευθυντής υλοποίησης έργων Γιώργος Τερζάκης, ο διευθυντής της Αναπτυξιακής Κρήτης Αριστείδης Φραγκάκης, ο εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Κρήτης Γιώργος Νικολακάκης, ο εκπρόσωπος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας Γιώργος Κουρλετάκης, και ο εκπρόσωπος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Ευθύμιος Λαυρενίδης.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter