Συνάντηση με το υπουργείο Άμυνας επιδιώκει ο Απ. Βουλγαράκης για τον κόμβο Σούδα – Αεροδρόμιο

0
117

Συνάντηση με το Υπουργείο Άμυνας θα επιδιώξει να έχει τις επόμενες ημέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης για το θέμα που αφορά τον συνδετήριο κόμβο Σούδα – Αεροδρόμιο, καθώς η έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων όπως προκύπτει έχει “κολλήσει” σε ένα τμήμα του Ναυστάθμου.

Τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων τέθηκαν επί τάπητος κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ – Τμήμα Δυτικής Κρήτης.

Παράλληλα συζητήθηκε και το θέμα των δασικών χαρτών το οποίο και στα Χανιά έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα, με τους ιδιοκτήτες ακινήτων να καλούνται να πληρώνουν την έλλειψη χωροταξικού σχεδιασμού και του κτηματολογίου. 

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΤΕΕ-ΤΔΚ Σπύρος Σοφιανός το πρόβλημα αφορά όλο τον νομό Χανίων και ιδίως Δήμους όπως ο Αποκόρωνας, η Κίσαμος και το Σέλινο. Όπως σημείωσε, το πρόβλημα σχετίζεται με την έλλειψη ΣΧΟΟΑΠ, σχεδίων πόλης και ολοκληρωμένου Κτηματολογίου.