Σήμερα το τελευταίο… αντίο στον Γεώργιο Παπαδάκη

0
267

Την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου στις 12:00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Δημητρίου και Χαραλάμπους στο κτήμα του ξενοδοχείου Pilot, θα τελεστεί  η εξόδιος ακολουθία για τον Γεώργιο Παπαδάκη, που άφησε την Κυριακή την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 85 ετών.  

Ο Γεώργιος Παπαδάκης, ιδιoκτήτης του ξενοδοχείου «Pilot» στη Γεωργιούπολη, ο οποίος είχε διατελέσει Δήμαρχος στον Δήμο Γεωργιούπολης από το 2003 μέχρι το 2006, ήταν ένας άνθρωπος με πλούσιο κοινωνικό έργο και προσφορά.

Ήταν μία σημαντική προσωπικότητα του επιχειρηματικού κόσμου των Χανίων, με αξιοσημείωτη πορεία στον τουριστικό κλάδο, ενώ με το ξενοδοχείο Pilot αναμόρφωσε την περιοχή της Γεωργιούπολης και δημιούργησε νέα δεδομένα και προοπτική για τον τουρισμό της περιοχής.

Ο εκλιπών ήταν βετεράνος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και διετέλεσε Αρχηγός του επονομαζόμενου και ως «Χρυσού Σμήνους».

Το προσκύνημα της σορού θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. ενώ η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να δοθούν τα χρήματα στο κεντρικό συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου που στήριξε από την πρώτη στιγμή ο εκλιπών.

Ψήφισμα από το Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών και «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

που υπηρέτησε με επιτυχία την πολεμική μας αεροπορία, την τοπική αυτοδιοίκηση, σημάδεψε καθοριστικά τον τουριστικό χάρτη της Κρήτης, με σημαντική προσφορά προς το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»:

Αποφάσισε ομόφωνα:
− Να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του
− Να εκπροσωπηθεί στη εξόδιο ακολουθία
− Να καταθέσει στη μνήμη του, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό σε Κοινωφελή φορέα
− Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό Τύπο.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος
Νικόλαος Παπαδάκης