Συγκεντρώνουν σχολικά είδη για παιδιά με ανάγκη

0
126

Σε μια ακόμα πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προχωρά η Αρχιεπισκοπή Κρήτης, η οποία συγκεντρώνει σχολικά είδη για τα παιδιά και τις οικογένειες τους που το έχουν ανάγκη.

Ανακοίνωση από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης :

Βρισκόμαστε πριν από την ἔναρξη της Σχολικής περιόδου. Οι μαθητές θα επιστρέψουν και πάλι στις σχολικές αίθουσες, εφοδιασμένοι με τον κατάλληλο σχολικό εξοπλισμό για τα μαθήματά τους.

Πολλά όμως από αυτά τα παιδιά δεν έχουν τη δυνατότητα, λόγω της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών, να προμηθευθούν τα αναγκαία γι’ αυτά σχολικά είδη.

Η Διακονία Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ὅπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος, προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες αυτές των παιδιών μας.

Γιά τό λόγο αυτό παρακαλούμε, ὅσοι ἀδελφοί μας το επιθυμούν, να αγοράσουν σχολικά είδη και να τα προσφέρουν για τους μικρούς μαθητές στις εγκαταστάσεις της Διακονίας Αγάπης στην οδό Ν. Πλαστήρα 27, στο Ηράκλειο.

Επίσης ανακοινώνουμε στους τυχόν ενδιαφερομένους ὅτι, ἀπο τό Βιβλιοπωλείο τῆς Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης (πλατεία Αγ. Μηνά), διατίθενται σχολικά εἴδη σε πολύ χαμηλές τιμές.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter