Συγχαρητήριες επιστολές Αρναουτάκη-Βάμβουκα στους επιτυχόντες

0
60

Τα συγχαρητήριά τους και τις  ευχές τους για ένα λαμπρό μέλλον στους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας, εξέφρασαν τόσο ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας όσο και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με επιστολή τους.

 

Η επιστολή του κ. Βάμβουκα:

 

“Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μου στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Χανίων – αλλά και όλου του Νομού – για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Η νέα προοπτική, που ξεδιπλώνεται μπροστά σας, εύχομαι ν’ αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης των προσδοκιών σας σε προσωπικό, επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο. Χαρείτε την επιτυχία σας, ζήστε το όνειρό σας και περάστε ενδιαφέροντα και γεμάτα εμπειρίες φοιτητικά χρόνια.

 

Μας κάνατε για μία ακόμη φορά υπερήφανους, συνεχίζοντας την παράδοση των υψηλών επιδόσεων στις πανελλαδικές εξετάσεις στην πόλη μας, με τ’ αποτελέσματα να επιβεβαιώνουν τον ζήλο και την εργατικότητά σας.

 

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς αλλά και στις οικογένειες των επιτυχόντων, που στηρίξατε τις προσπάθειες των παιδιών.

 

Τέλος, θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όσους δεν πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, τονίζοντας ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες αρκεί να είστε έτοιμοι να τις διεκδικήσετε. Το μέλλον σας το καθορίζετε εσείς μέσα από τη θέληση και την προσήλωση στους στόχους σας”.

 

Η επιστολή του κ. Αρναουτάκη:

 

” Μια ακόμα μαθητική γενιά νέων ανθρώπων από την Κρήτη ετοιμάζεται για το ξεκίνημα μιας νέας πορείας.

 

Μέσα από μια απαιτητική εκπαιδευτική διαδικασία για τους ίδιους τους επιτυχόντες, αλλά και τις οικογένειές τους, οι απερχόμενοι μαθητές εγκαινιάζουν την ακαδημαϊκή τους διαδρομή, αποτελώντας την πιο σίγουρη εγγύηση για το μέλλον του τόπου μας.

 

Ως Περιφέρεια Κρήτης, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους εισαχθέντες στην Ανώτατη Εκπαίδευση και στις σχολές επιλογής τους, με την ευχή ότι θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

 

Με την σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων υπερήφανοι πρέπει να αισθάνονται οι γονείς των αυριανών φοιτητών που μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους, αλλά και όλοι οι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης, καθώς με τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν υπηρετούν με αίσθημα ευθύνης το εκπαιδευτικό σύστημα και την κοινωνία ολόκληρη.

 

Για τους υποψηφίους που δεν εκπλήρωσαν το στόχο τους, είμαστε βέβαιοι ότι και εκείνοι θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική και κοινωνική σταδιοδρομία.

 

Καλή συνέχεια σε όλους.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter