Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών από το Εργατικό κέντρο Χανίων

0
81

Το Εργατικό Κέντρο Χανίων εκφράζει στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά από τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων,  τα   συγχαρητήρια του για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τους εύχεται, καλή σταδιοδρομία στην πορεία που ξεκινούν και κάθε εκπλήρωση των στόχων και των φιλοδοξιών που έχουν θέσει.

Τα αποτελέσματα στο Νομό μας , απέδειξαν τη σοβαρή και υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς στον τόπο μας.

Συγχαρητήρια και στους γονείς που με τιε θυσίες τους και με την στήριξή τους βοήθησαν τα παιδιά τους στη επιτυχία.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες που κάποια στιγμή, από όποια θέση κι αν βρεθούν, θα συμβάλουν κι αυτοί με τη σειρά τους στην ανάπτυξή του.

Η μεγάλη και επίπονη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι νέοι και οι νέες όλο αυτό το χρονικό διάστημα αποτελεί ίσως το σημαντικότερο εφόδιο που θα συνοδεύει και θα οδηγεί στο μέλλον αυτούς που πέτυχαν το στόχο τους.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε αυτούς που φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή. Όταν δεν σταματά η προσπάθεια και δεν χάνεται η προσήλωση, τότε μόνο επιτυγχάνονται πλήρως οι στόχοι που θέτει ο καθένας.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter