Σε φιλοζωικό σύλλογο και ΤΕΕ ο Γρηγόρης Αρχοντάκης| φωτο

0
17

Στα πλαίσια του κύκλου επαφών με τους Φορείς της πόλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, σε μια ουσιαστική προσπάθεια συνεργασίας και επίλυσης των προβλημάτων που υφίστανται στα Χανιά με τη διαχείριση και φροντίδα των αδέσποτων ζώων, υποδέχτηκε στα γραφεία του συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η Προστασία των Ζώων» κ. Έφη Τσεκμέτζογλου, και το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου κ. Στέλλα Κοτσιφάκη, όπως και τους Stefan Haak & Iris Pabst, Προέδρους του νεοσυσταθέντος Φιλοζωικού Σωματείου Χανίων «Το Νησί».

Παρουσία υποψηφίων του Συνδυασμού, της κ. Νάνσυς Αγγελάκη,  της κ. Λήδας Σηφοδασκαλάκη, του κ. Γιώργου Κοντορουχά, του κ. Κώστα Βερναδάκη, ενημερώθηκαν για τα θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι σύλλογοι και οι εθελοντές και συζήτησαν τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας των εθελοντών στην προσπάθεια διαχείρισης της έξαρσης του φαινομένου των αδέσποτων στην πόλη μας.

Ο συνδυασμός «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», παρουσίασε αναλυτικά και συγκεκριμένα τις προγραμματικές προτάσεις πρακτικών λύσεων στα θέματα διαχείρισης των αδέσποτων και δεσμεύτηκε σε αυτές, ώστε να δρομολογηθεί οριστικά το μεγάλο θέμα της μέριμνας και της προστασίας των ζώων στο Δήμο μας. Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εποικοδομητική συζήτηση και για την ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία τους.