Σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Κίσαμο ο Κ. Σκανδαλίδης

0
21

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 επίσκεψη του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σκανδαλίδη στην Κισάμο.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας πραγματοποίησε επίσκεψη στο δήμαρχο Κισαμου κ. Μυλωνάκη και το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο.

Το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κισάμου πολιτική ομιλία του κ. Σκανδαλίδη και του μέλους του πολιτικού συμβουλίου κ. Μαρίας Καναβακη. Στην ομιλία του ο πρώην υπουργός τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει υιοθετήσει μια απόλυτα υπεύθυνη και θεσμική στάση απέναντι στο θέμα των υποκλοπών, το οποίο αποτελεί μεγάλο πλήγμα στη Δημοκρατία και τους θεσμούς.

Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ, όπως σημείωσε είναι ο διπλασιασμός των ποσοστών του, ενώ τόνισε ότι η βάση του κινήματος είναι ευρεία και τα μηνύματα που στέλνει είναι μηνύματα αλλαγής συσχετισμών και ανάδειξης του ΠΑΣΟΚ ως νέου πόλου ανάμεσα στο τοξικό δίπολο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκινητική ήταν η αναφορά του στον Μανώλη Σκουλακη και το Σήφη Βαλυράκη , για το θάνατο του οποίου τόνισε ότι η δικαιοσύνη πρέπει να δώσει απαντήσεις. Η προσπάθεια της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων θα συνεχιστεί, ώστε η κοινωνία να γνωρίσει τις προτάσεις του κινήματος και να βγει από τις συμπληγάδες της ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις οποίες έχει περιπέσει.”

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter