Σάρωσαν τα μετάλλια οι ιστιοπλόοι του Ι.Ο. Χανίων στο Ηράκλειο

0
10

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων συμμετείχε στο παγκρήτιο διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου με την επωνυμία Αριάδνη 2022, σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στο Λιμάνι Ηρακλείου.

Συμμετείχαν  60 σκάφη στις κατηγορίες  OPTIMIST,  ILCA4, ILCA6,  από 7 ομίλους ,τους   Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου,  Ιστιοπλοϊκό Όμιλο  Αγίου Νικολάου ΙΟΑΝ,  Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων , Ναυταθλητικό Όμιλο Τυμπακίου , Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο  Μαλίων, ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης  και Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας.

Οι Μικροί Καπετάνιοι από όλη την Κρήτη, μας απέδειξαν ότι η Ιστιοπλοΐα είναι σε μεγάλη ανοδική πορεία και έχουμε να περιμένουμε σημαντικές διακρίσεις στο μέλλον.

Συγκεκριμένα ο όμιλος μας συμμετείχε με 14 αθλητές/τριες στην κατηγορία των Optimist και στην ILCA 4 και σάρωσαν τα μετάλλια.

Στην Κατηγορία Optimist συμμετείχαν οι Διακάκης Γαβριήλ, Κερπινής Άγγελος, Σηφάκης Μανόλης, Κομισοπούλου Χριστίνα, Τσέκιτς- Κοντομιτάκη Άρια, Λειβαδιτάκης Μάνος, Λειβαδιτάκης Αλέξανδρος και Μαρκάκης Δομήνικος.

Στην κατηγορία ILCA 4 συμμετείχαν οι Κουκουτσάκης Αλέξανδρος, Φυλλαδιτάκη Μελίνα, Κακούρης Ανδρέας, Βαρβαρή Ελεάννα, Μυλωνάκης Γιώργος και ο Ασημακόπουλος Χρήστος

Κατηγορία Optimist αγόρια U13

1ος Διακάκης Γαβριηλ

2ος Κερπινής Άγγελος

3ος Σηφάκης Μανώλης

Κατηγορία Optimist κορίτσια U13

2η Κομισοπούλου Χριστίνα

Κατηγορία Optimist αγόρια U16

1ος Διακάκης Γαβριηλ

3ος Κερπινής Άγγελος

Κατηγορία ILCA 4

1ος Κουκουτσακης Αλέξανδρος

2η Φυλλαδιτακη Μελίνα

3ος Κακουρης Ανδρέας

7η Βαρβαρή Ελεάννα

8ος Μυλωνάκςη Γιώργος

13ος ΑσημακόπουλΟς Χρήστος

Η νέα γενιά του ΙΟΧ, σε όλο της το μεγαλείο. Οι 14 αθλητές που έδωσαν το παρόν, για αρκετούς ήταν η πρώτη τους αποστολή, το χάρηκαν και ταξίδεψαν όσο μπορούσαν καλύτερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας, Ανδρέα Σηφάκη και Δημήτρη Αλευράκη, στους γονείς που συνόδεψαν την αποστολή και στον Ταμία μας Χρήστο Ρηγακη που συνόδεψε εκ μέρους του ΔΣ.

Σημαντικές εμπειρίες οι αθλητές μας στο 31η Athens International Sailing Week

Στη 31η Athens International Sailing Week, 10- 13 Νοεμβρίου, έλαβαν μέρος 6 αθλητές μας από την ομάδα των ILCA 4 ( Laser 4,7).

Στα κορίτσια η Φυλλαδιτάκη Μελίνα τερμάτισε 8η, η Βαρβαρή Ελεάννα 21η και η Μανιουδάκη Μαριάννα 35η  σε σύνολο 43 συμμετεχόντων.

Στα αγόρια ο Κουκουτσάκης Αλέξανδρος  τερμάτισε 21ος , ο Κακούρης Ανδρέας 45ος και ο Μυλωνάκης Γιώργος  66ος σε σύνολο 79 αθλητών.

Ευχαριστούμε το προπονητή της ομάδας μας Σηφάκη Ανδρέα .Ευχαριστούμε θερμά του προπονητή Τζώρτζη Κεφαλλωνίτη για τη στήριξη και την άριστη συνεργασία.

Τέλος ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Χανίων θέλει να ευχαριστήσει την κοινοπραξία ΑΝΕΚ LINES και BLUE STAR FERRIES, για την αμέριστη συμπαράσταση τους εδώ και 19 χρόνια, στις μετακινήσεις μας.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter