Ρελάνς του ΚΙΝΑΛ με Γ. Μαργαρώνη στα Χανιά

0
594

Μία εντυπωσιακή κίνηση ετοιμάζεται να κάνει το ΚΙΝΑΛ, ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο των Χανίων, ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

Μετά από μία μακρά περίοδο, όπου υπήρχαν σημαντικές δυσκολίες, στην κατάρτιση ενός αξιόμαχου συνδυασμού, το Κίνημα Αλλαγής  ετοιμάζεται να κάνει δυναμική επανεμφάνιση, σε ένα Νομό, άλλωτε προνομιακό για το ΠΑΣΟΚ.

Ένα πρόσωπο πολύ γνωστό στα Χανιά, το οποίο μέχρι πρόσφατα κατείχε  θεσμική θέση στο Νομό,  ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στον πολιτικό στίβο.

Πρόκειται για τον πρώην Πρόεδρο του ΕΒΕ Χανίων, κ. ΓΙάννη Μαργαρώνη ο οποίος αποφάσισε να ενισχύσει με την παρουσία του τον συνδυασμό του κόμματος στο Νομό  Χανίων.

Ο Γιάννης Μαργαρώνης με πολυετή συνδικαλιστική δράση και εμπειρία στα κοινά, καθώς έχει στο παρελθόν διατελέσει και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος καθώς δε σκοπεύει να εμπλακεί στις περιφερειακές ή δημοτικές εκλογές, παρά το γεγονός ότι ήδη έχει δεχτεί πολλές προτάσεις, από υποψηφίους Δημάρχους, για να συμμετάσχει στο συνδυασμό τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιο θα συμμετάσχει ξανά και η πρωην βουλευτής κ. Λίτσα Κουρουπάκη.

Θέση στο ψηφοδέλτιο διεκδικούν ακόμη ο πρώην Δήμαρχος Ελ. Βενιζέλου κ. Γιώργος Πολιουδάκης και ο Γιάννης Κουρτάκης.