«Μάχη» με φόντο τη 2η θέση στο «Γ. Καμάρας»

0
15

Στόχος για το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη – ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος σε γνώριμα λημέρια – είναι να μπορέσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση ισοπαλίας τα Χανιά θα παραμείνουν στο -3 από τον αντίπαλό τους, ενώ αν καταφέρουν να φύγουν με νίκη τότε θα τον «πιάσουν» στους 23 βαθμούς.

Αν επικρατήσει ο Απόλλων τότε θα ανοίξει τη διαφορά από τους «μπλε», που σε τέτοια περίπτωση – ανάλογα και με τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής – μπορεί να βρεθούν εκτός εξάδας.

Στη διάθεση του Μακεδόνα προπονητή δε βρίσκεται ο παρτενέρ του Μουμίν στη μεσαία γραμμή στα τελευταία παιχνίδια Τριανταφυλλάκος, ενώ από την άλλη διαθέσιμοι είναι οι Γιάκος και Βασιλείου.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή βρίσκεται στην Αθήνα από το Σάββατο (18/01) και η τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα έγινε στον Αλιμο. Από την άλλη στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων δύο θα μείνουν εκτός λίγες ώρες πριν από τον αγώνα.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών), με βοηθούς τους Θανάση Στεφούλη και Θεοδόση Φαλτάκα, από την ίδια Ενωση, 4ο διαιτητή τον Μάριο Ωραιόπουλο (Δωδεκανήσου) και παρατηρητή διαιησίας τον Λασιθιώτη Μανόλη Παπαδάκη.

athlitiko.gr