«Λάβρος» ο Γιάννης Φραγκάκης για το κυνοκομείο στο Ακρωτήρι| «Πυρά» κατά πάντων

0
226

Την ανακοίνωση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων και Δημοτικού Συμβούλου Ακρωτηρίου, με την παράταξη του κ. Δαμιανάκη, Μύρωνα Γιακουμογιαννάκη, αλλά και τους χειρισμούς που έγιναν, ώστε να περάσει η απόφαση της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία κυνοκομείου στο Καμπάνι, σχολιάζει ο δημοτικός Σύμβουλος Ακρωτηρίου της παράταξης του Γρηγόρη Αρχοντάκη, κ. Γιάννης Φραγκάκης.

Ο κ. Φραγκάκης στο σχόλιο του εξαπολύει «πυρά» κατά πάντων, και προς όλες τις κατευθύνσεις, για τη στάση τους στο θέμα της ψηφοφορίας που έγινε στις 4:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, με στόχο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «να το περάσουν αφού έβλεπαν ότι διαφορετικά δεν περνάει…»

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φραγκάκης:

Μύρωνα συμφωνώ απόλυτα.
Θα περίμενα όμως σε μια δημόσια ανάρτησή σου να κατονομάσεις τους εκλεγμένους του Ακρωτηρίου που ψήφισαν υπέρ (με τα γελοία επιχειρήματά τους). Διαφορετικά μας παίρνει όλους η μπάλα. Επίσης να κατονομάσεις και να ρίξεις ευθύνες σε όσους δεν παρευρίσκονταν στην ψηφοφορία με αποτέλεσμα να χάσουμε με μία μόνο ψήφο.
Επίσης θα περίμενα γενναία να καταδικάσεις την άθλια μεθόδευση του δημάρχου και του επικεφαλής της παράταξής σου κ. Δαμιανάκη που μας έσυραν στις 4.30 τα ξημερώματα προκειμένου να το περάσουν αφού έβλεπαν ότι διαφορετικά δεν περνάει.
Τέλος δεν βλέπω να καταδικάζεις τα μόνιμα πολιτικά δεκανίκια του δημάρχου (Σαρρής, Βάμβουκας) όπου πάντα προκειμένου να τον αβαντάρουν ψηφίζουν αποχή!
Περιμένω να τα δημοσιεύσεις … αυτό θα ήταν πολιτικά έντιμο.

Η απάντηση Γιακουμογιαννάκη

Απαντώντας στον κ. Γιάννη Φραγκάκη ο Μύρωνας Γιακουμογιαννάκης έγραψε:

Γιάννη η ανακοίνωση αφορά εμένα και μόνο εμένα. Το τι κάνανε οι υπόλοιποι σύμβουλοι και ποιοι δεν ψήφισαν δεν με αφορά. Σχετικά με την μεθόδευση του δημάρχου και του κ. Δαμιανάκη που αναφέρεις δεν νομίζω πως είναι η κατάλληλη ώρα να ασχοληθώ. Όσο για την πολιτική μου εντιμότητα θα σε συμβούλευα να σκεφτόσουν καλύτερα πριν τοποθετηθείς.