“Ανά…Κριση” στον Βασίλη Διγαλάκη | Στο XANIA live tv (video)

0
58

Την εκπομπή “Ανά…Κριση” και τον Παντελή Γιαΐτση υποδέχθηκε στη Βουλή ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Βασίλης Διγαλάκης, ο οποίος παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη.

Ο Χανιώτης βουλευτής αναφέρθηκε στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Βουλή, με την αποχή που αποφάσισε μέχρι τις εκλογές, αλλά και στο μεγάλο θέμα των επισυνδέσεων και τον τρόπο που το αντιμετώπισε η Κυβέρνηση.

Ζητά από τους πολίτες να συγκρίνουν ανάμεσα στην 4ετία του Κυριάκου Μητσοτάκη και εκείνης του Αλέξη Τσίπρα και να αποφασίσουν πριν πάνε στην κάλπη.

Παράλληλα, ο κ. Διγαλάκης αναφέρεται και σε τοπικά ζητήματα, όπως την κατασκευή του ΒΟΑΚ, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν είχε κάνει τίποτε άλλο παρά μία μολυβιά στον χάρτη.

Τέλος, μιλά και για θέματα αρμοδιότητάς του, όπως το σχολικό συγκρότημα στην Κίσσαμο, τα πειραματικά σχολεία, αλλά και το όραμά του να γίνουν τα ΑΕΙ της Κρήτης εκπαιδευτικά κέντρα για ξένους φοιτητές.

“Ανά…Κριση” στον Βασίλη Διγαλάκη, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 3:30 το μεσημέρι στο ΧΑΝΙΑ LIVE TV σε YouTube και Facebook.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter