Πρώτο το EYNIKI στο «ΧΑΝΙΑ 2019» στα J24

0
44
????????????????????????????????????

Για μια ακόμη φορά, ο Κόλπος της Σούδας φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου τον διασυλλογικό αγώνα σκαφών της Κλάσης J-24 με την επωνυμία «Χανιά 2019» που διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων, την Ελληνική Κλάση Σκαφών J24 και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Ένας αγώνας που διεξάγεται τα τελευταία αρκετά χρόνια και όπως πάντα αποτελεί μέρος του αγωνιστικού προγράμματος της Κλάσης.

Το Σάββατο ξεκίνησαν κανονικά οι κούρσες και πραγματοποιήθηκαν τρεις κούρσες με τον άνεμο να είναι με το μέρος τους σε αντίθεση την Κυριακή που ξεκίνησε με άπνοια και πραγματοποιήθηκαν μόνο δυο κούρσες.

Παρ’ όλα αυτά, οι συμμετέχοντες προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να προσφέρουν ένα όμορφο θέαμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων είναι τα ακόλουθα:

1η θέση – ΕΥΝΙΚΙ (ΙΟΑΝ), με κυβερνήτη τον Νικολαιδή Άνθιμο και πλήρωμα τους Παπαδάκη Βασίλη, Γεροντής Μανώλης, Σμυρλής Μανώλης και Αλτσιάδη Δημήτρη.

2η θέση – JMANIA (ΝΟΠΦ), με κυβερνήτη τον Κυφίδη Χρήστο και πλήρωμα τους Σκοτίδα Κύνθια, Βέργου Ουρανία, Τριδήμας Κώστας και Κοψίδας Ιωαννης.

3η θέση – KRAKEN (ΝΟΣ), με κυβερνήτη τον Αγγελάκη Εμμανουήλ και πλήρωμα τους Γωνιανάκης Γιώργος, Στεφανάκης Βασίλης, Αποστολάκης Μίνωας και Αλέξας Θεόδωρος

4η θέση – ANASSA (ΙΟΗ), με κυβερνήτη τον Καπνίση Νικόλαο και πλήρωμα τους Σουρλίγγας Εμμανουήλ, Συγγελάκη Ειρήνη, Τάβλα Σοφία και Μυλωνάκη Νίκη

5η θέση – NIKOLAS (ΙΟΧ), με κυβερνήτη τον Οικονόμου Μιχαήλ και πλήρωμα τους Γιακουμιδάκης Ιωάννης, Πετράκη Ευαγγελία-Ιωάννα, Τσιλιγιάννη Σπυριδούλα και Ραπτάκη Εμμανουέλλα

6η θέση – PHYSALIA PHYSALIS (Πανεπιστήμιο Κρήτης), με κυβερνήτη τον Εφραίμογλου Χ.- Πετακίδης Γ. και πλήρωμα τους Δίκας Δ., Τραχανιάς Π. και Ράλλης Γ.

7η θέση – ARIBA (NΟΧ), με κυβερνήτη τον Ζαχαριουδάκη Νίκο και πλήρωμα τους Χαροντάκη Μάνθο, Μαθιουδάκης Σπύρος και Ντάφη Ειρήνη

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο Χανίων, το Ναύσταθμο Κρήτης, το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, για τη συνεργασία καθώς και την Anek Lines – Blue Star Ferries, το ΣΥΝΚΑ και την ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ.

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων στις 23-24 Νοεμβρίου 2019 με την επωνυμία «Κύπελλο Κρήτης 2019» κατηγορίας Optimist, Laser 4,7 και Laser RDL.