Πρόσληψη 70 ατόμων μέσω της κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Ιεράπετρας

0
16

Εβδομήντα επιπλέον εργαζόμενοι, ωφελούμενοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, που θα καλύψουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε ποικίλες θέσεις, στελεχώνουν από την Τετάρτη τις υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε σημερινό σχετικό δελτίο τύπου η Αντιδήμαρχος κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη

Αναλυτικά η δήλωση της Αντιδημάρχου Ιεράπετρας

«Καλωσορίζουμε με χαρά το νέο προσωπικό στο Δήμο μας.
Είναι η τρίτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια που προσλαμβάνουμε μαζικά υπαλλήλους και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που από το 2015 έχουμε συμπεριλάβει στο προσωπικό μας συνολικά 195 άτομα αξιοποιώντας την κοινωφελή εργασία.

Ο Δήμος Ιεράπετρας είναι ένας μεγάλος Δήμος με αυξημένες ανάγκες. Εφόσον ο διορισμός μόνιμου προσωπικού δεν υφίσταται πλέον ως επιλογή το επιπλέον αυτό προσωπικό που έρχεται στο Δήμο μας είναι άκρως απαραίτητο για την ενίσχυση του υπάρχοντος δυναμικού.
Το αρχικό αίτημά μας στο υπουργείου αφορούσε περισσότερα άτομα αλλά τελικά εγκρίθηκε μόνο ο συγκεκριμένος αριθμός. Η αξιολόγηση των αιτήσεων, η κατάταξη και η επιλογή των ωφελούμενων πραγματοποιήθηκε εξολοκλήρου από τον ΟΑΕΔ.

Οι αντιδήμαρχοι και οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών έχουν ήδη τοποθετήσει τους νέους εργαζόμενους στις θέσεις τους και τους έχουν ενημερώσει για τις αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν ώστε να προσαρμοστούν άμεσα και να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ταχύτερη διευθέτηση των διαδικασιών και εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ευχαριστούμε όλους τους νέους υπαλλήλους που στελεχώνουν τις υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας. Είμαι σίγουρη ότι η συμβολή τους θα είναι καθοριστική και η συνεργασία μας θα είναι άψογη.

Καλή αρχή.»