Προσφορά αγάπης από τον ΣΥ.ΦΑ.Χ. | Ενισχύει ιδρύματα των Χανίων την “Black Friday”

0
56

Από το Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Χανίων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, ακολουθώντας την πρακτική των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, προχωρούσαμε σε προσφορές κι εκπτώσεις προς τα μέλη και τους πελάτες μας. Φέτος όμως οι προτεραιότητες μας είναι διαφορετικές.

Όλοι εμείς στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Χανίων πιστεύουμε ότι η εποχή μας επιβάλλει μια διαφορετική προσέγγιση. Τις μέρες αυτές πλήθος επιχειρήσεων παραμένουν κλειστές, επαγγελματίες και εργαζόμενοι βρίσκονται σε δυσχερή θέση, οι υγειονομικές δομές της χώρας πιέζονται κι όλοι μας αγωνιζόμαστε να προστατέψουμε τους αγαπημένους μας. Σήμερα η προσφορά στο συνάνθρωπο και στη κοινωνία αποτελεί προτεραιότητα.

Ο Συνεταιρισμός θα διαθέσει τα οφέλη που θα προκύψουν από τις αγορές των φαρμακείων, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 για να στηρίξει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Οι φαρμακοποιοί των Χανίων με το Συνεταιρισμό τους, τούτη την Παρασκευή θα κάνουν μια διαφορετική “Black Friday”, θα δώσουν ένα χέρι βοήθειας, μια μικρή ελπίδα σε ανθρώπους που δυσκολεύονται ενισχύοντας ιδρύματα της πόλης μας.

Μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης στη χανιώτικη κοινωνία που διαχρονικά μας περιβάλλει με εμπιστοσύνη.