Προκήρυξη χορήγησης 90 νέων αδειών και 10 θέσεων και δικαιωμάτων δραστηριοποίησης στο πλανόδιο εμπόριο στην Περιφέρεια Κρήτης

0
17

Παράταση χρόνου υποβολής αιτήσεων για την αριθμ. 332150/31.10.2022 Προκήρυξη χορήγησης 90 νέων αδειών και 10 θέσεων και δικαιωμάτων δραστηριοποίησης στο πλανόδιο εμπόριο στην Περιφέρεια Κρήτης του Ν.4849/2021, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, λόγω επαναλαμβανόμενων τεχνικών προβλημάτων της ηλεκτρονικής πλατφόρμας OPENMARKET του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ».

Η Περιφέρεια Κρήτης υποχρεώνεται να δώσει νέα παράταση για την υποβολή των αιτήσεων για την προκήρυξη 332150/31.10.2022 χορήγησης 90 νέων αδειών και 10 θέσεων και δικαιωμάτων δραστηριοποίησης στο πλανόδιο εμπόριο στην Περιφέρεια Κρήτης λόγω επαναλαμβανόμενων τεχνικών προβλημάτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Open market, η οποία είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και στην οποία η Περιφέρεια δεν έχει δυνατότητα παρέμβασης στην λειτουργία της .

Η αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.Α.), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://openmarket.mindev.gov.gr/

Το εγχειρίδιο απλού χρήστη, το οποίο περιλαμβάνει τις οδηγίες για την υποβολή της αίτησης ανοίγει από αυτόν το σύνδεσμο .

Όλα τα δικαιολογητικά και η αίτηση μετατρέπονται σε αρχεία τύπου pdf και στη συνέχεια μεταφορτώνονται στο σύστημα.

Μετά από παρέμβαση της Περιφέρειας προς το Υπουργείο δημιουργείται η δυνατότητα υποβολής συμπληρωματικών δικαιολογητικών για όσους έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα ελλιπή αίτηση.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter