Προεκλογική δραστηριότητα υποψήφιων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

0
87

Περιοδεία στην  περιοχή της Κισάμου  πραγματοποίησαν χθες (4-7-2019) το απόγευμα  οι υποψήφιοι βουλευτές  Κατερίνα Μανιμανάκη, Αντώνης Μπαλωμενάκης και  Μιχάλης Χαιρετάκης.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τους υποψηφίους, βρέθηκε  πρώτα στα Καλουδιανά και στην συνέχεια  στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Κισάμου, όπου και μίλησαν σε κατοίκους της περιοχής. Στο επίκεντρο των ομιλιών και της συζήτησης που ακολούθησε κυριάρχησαν τα θέματα της  υγείας, της  εξωτερικής πολιτικής, το ασφαλιστικό,  τα θέματα της Κρήτης, και ιδιαίτερα το θέμα των υποδομών στα Χανιά .  

H υποψήφια  βουλευτής  Βάλια Βαγιωνάκη πραγματοποίησε χθες το απόγευμα περιοδεία  σε καφενεία  στις συνοικίες  των Παχιανών  και του Αγίου Ιωάννη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει  απόψεις με τους κάτοικους των περιοχών  αυτών γύρω από το  πρόγραμμα και τις θέσεις  του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των επερχόμενων εκλογών.   

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και  Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και η υποψήφια βουλευτής  Κατερίνα Μανιμανάκη πραγματοποίησαν σήμερα (5-7-2019) το πρωί επίσκεψη στο Νοσοκομείο Χανίων,  όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με την Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων στο Ίδρυμα. 

Ο Αναπληρωτής  Υπουργός  Υγείας  Παύλος Πολάκης  πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στην Πολεοδομία του Δήμου  Χανίων όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις  με τα στελέχη, τους μηχανικούς και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας.  Το θέμα που κυριάρχησε  ήταν αυτό της έλλειψης προσωπικού  καθώς και  της ανάγκης αναδιάρθρωσης   των υπηρεσιών που επιτείνουν και συντηρούν  τα  φαινόμενα  της άσκοπης   γραφειοκρατίας  και  της ταλαιπωρίας των πολιτών.  

H υποψήφια  βουλευτής  Βάλια Βαγιωνάκη  πραγματοποίησε σήμερα το πρωί επίσκεψη στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Χανίων.  Σήμερα το μεσημέρι,  εξάλλου,  η κ. Βαγιωνάκη  και η κ. Κατερίνα Μανιμανάκη πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Θεραπευτηρίου  Χρονιών Παθήσεων  Χανίων, όπου συναντήθηκαν με  εκπροσώπους της Διοίκησης  και με τους  εργαζόμενους στο Ίδρυμα  .

H υποψήφια  βουλευτής  Βάλια Βαγιωνάκη  θα πραγματοποιήσει  το απόγευμα περιοδεία  στα χωριά Κουρνά και Αλίκαμπο Αποκορώνου.