Πολεμικό Ναυτικό: Κληρώνει για 25 μαθητές πλους με φρεγάτα και πτήση με ελικόπτερο

0
221

Την ευκαιρία να βιώσουν την αξέχαστη εμπειρία πλου με φρεγάτα του στόλου, αλλά και πτήσης με ελικόπτερο ΠΝ (S70B AEGEAN HAWK), δίνει σε 25 τυχερούς-ές μαθητές/μαθήτριες αντίστοιχα της Γ’ Λυκείου, το Πολεμικό Ναυτικό, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Προστάτη του Άγιο Νικόλαο.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου

Το Πολεμικό Ναυτικό, μετά την επιτυχημένη δράση του 2017 όπου 12 μαθητές βίωσαν την εμπειρία πλου με υποβρύχιο, προσκαλεί για το έτος 2018 μαθητές της Γ’ Λυκείου να γίνουν ένα με τα στελέχη του ΠΝ, συμμετέχοντας σε έναν πλου με φρεγάτα του στόλου, καθώς και πτήση με ελικόπτερο ΠΝ (S70B AEGEAN HAWK).

H κλήρωση για την επιλογή των εικοσιπέντε (25) «τυχερών» μαθητών /μαθητριών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, στο Θέατρο PIERCE Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, κατά τη διάρκεια συναυλίας που διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του.

Ο πλους της Φρεγάτας και η πτήση Ε/Π  θα πραγματοποιηθεί κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων – Νέου Έτους, προκειμένου να μη συμπέσει με το πρόγραμμα των σχολικών μαθημάτων.

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και Υπεύθυνης Δήλωσης έως την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 (ΕΔΩ). Όσοι κληρωθούν και διαμένουν σε απόσταση άνω των 200χλμ από την Αθήνα, θα φιλοξενηθούν την παραμονή του απόπλου με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter