Ποιος είναι πιο άρρωστος, η μάνα ή ο παιδόφιλος; Σοκ από την “αρρωστημένη συμφωνία”

0
260

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως μια μητέρα στη Γερμανία επέτρεψε σε καταδικασμένο παιδόφιλο να βιάσει τις ανήλικες κόρες της, όταν ο ανώμαλος άνδρας τής είπε πως μόνο έτσι θα την παντρευόταν.

Η γυναίκα γνώρισε το βιαστή μέσω εφαρμογής γνωριμιών και σύναψε μαζί του αυτήν την «άρρωστη συμφωνία». Έτσι, ο παιδόφιλος βίασε τις κόρες της ηλικίας, ενός και τεσσάρων ετών, καθώς της είχε υποσχεθεί πως μόνο έτσι θα την παντρευόταν, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ο 34χρονος, γνωστός ως Daniel P., στο παρελθόν, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 16 μηνών επειδή είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τη δική του κόρη. Όμως, άσκησε έφεση και γλίτωσε τη φυλακή, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror.

Σύμφωνα με τους δικαστές, ο κατηγορούμενος έψαχνε ανύπαντρες μητέρες στο Διαδίκτυο ώστε να βιάσει τα παιδιά τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού μιλούσε με τη γυναίκα για λίγο καιρό, της υποσχέθηκε μία νέα ζωή στο Ντουμπάι, ενώ της ζητούσε να του στέλνει ακατάλληλα βίντεο με τις κόρες της.


Η εφαρμογή που γνωρίστηκαν

Στο πρώτο του μάλιστα ταξίδι στη Δρέσδη γνώρισε τα άτυχα κοριτσάκια και άρχισε να τα κακοποιεί. Σύμφωνα, δε, με το δικαστήριο, η μητέρα «προετοίμαζε» τα παιδιά της γι’ αυτό και δεν επενέβη καν όταν ο Daniel P. τα βίαζε.

Λίγο μετά, οι τέσσερις τους πήγαν διακοπές στην Ουγγαρία και τη Ρουμανία, όπου συνεχίστηκαν οι βιασμοί.

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

πηγή: cnn

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter