Πλήθος κόσμου στην φιλανθρωπική εκδήλωση της Μητροπόλης Κυδωνίας και Αποκορώνου (φώτο)

0
172

Με ανεπανάληπτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου η φιλανθρωπική χοροσπερίδα της Μητροπόλεως μας με πρωταγωνιστές την αγάπη του κόσμου και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο που ακόμη μία φορά πλημμύρισε την αίθουσα.

Η ετήσια χοροσπερίδα που αυτή την φορά την ευθύνη και την διοργάνωση ανέλαβε η Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών προσφέροντας όλα τα έσοδα στο κεντρικό Συσσίτιο της Μητροπόλεως μας, έλαβε χώρα στο κέντρο Κανάρια ενώ την ψυχαγωγία του κόσμου ανέλαβαν κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα, ο Στέλιος Βαμβακάς με το συγκρότημα του και ο χορευτικός παραδοσιακός σύλλογος ”Αροδαμός” οι οποίοι τραγούδησαν και χόρεψαν δωρεάν προσφέροντας και εκείνοι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στα Συσσίτια της Μητροπόλεως μας.

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, και ο οποίος ένεκεν Αρχιερατικών υποχρεώσεων εις το Ηράκλειο, δεν κατάφερε να είναι στην φιλανθρωπική αυτή Εσπερίδα, προσφέρουμε και εμείς σαν ενορία το δικό μας λιθαράκι βοηθείας στα Συσσίτια της Μητροπόλεως μας, τόνισε μεταξύ άλλων ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, όπου είναι και ο ιερατικώς προϊστάμενος της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους.

Με ευχαριστήριους λόγους ο Πρωτοσύγκελλος ευχαρίστησε όλους του Κληρικούς και τις ενορίες τους για το δυναμικό παρών, τους συνεργάτες των γραφείων κ. Στυλιανή Περάκη, κ. Τριανταφυλλιά Μαζανάκη, την κ. Εύα Ροζάκη και την κ. Γεωργία Ανδρεδάκη, την Πρεσβυτέρα του μακαριστού ιερέως Εμμ. Γεωργιακάκη κ. Ειρήνη Γεωργιακάκη η οποία μαζί με την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Λενταριανών, διακόνησαν προσφέροντας στην διοργάνωση της εκδήλωσης. Θερμό ευχαριστώ απένειμε ο π. Δαμασκηνός στον Στέλιο Βαμβακά και το συγκρότημα του, στον χορευτικό σύλλογο Αροδαμό και σε όλους τους χορηγούς που προσέφεραν στην σημερινή φιλανθρωπική εκδήλωση. Τέλος ευχαρίστησε τον Πρωτ. Γεώργιο Γραδούλα ο οπoίος με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών έφερε την Παναγία της Επισκέψεως ως μεγάλη ευλογία για την Μητρόπολη μας.

Την εκδήλωση προλόγισε η συνεργάτιδα των Γραφείων της Μητροπόλεως μας κ. Στυλιανή Περάκη, η οποία έδωσε στη συνέχεια το βήμα στον παραδοσιακό τραγουδιστή ο οποίος ξεσήκωσε με τις υπέροχες εκτελέσεις του και τα όμορφα τραγούδια του όλο τον κόσμο.

  

Πηγή imka.gr