Πισίνα στην ταράτσα ουρανοξύστη! Σου κόβεται η ανάσα

0
211

Πισίνες υπάρχουν πολλές, σαν αυτή όμως που σχεδίασε η Compass Pools για τον ουρανό του Λονδίνου, δεν υπάρχει άλλη. Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα.

Όλοι γνωρίζουν το London Eye, τη Ρόδα που βρίσκεται στις όχθες του Τάμεση και θεωρείται μία από τις ατραξιόν της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου και ένας από τους καλύτερους τρόπους να απολαύσεις το Λονδίνο από ψηλά.

Η εταιρία Compass Pools, θέλει ν’ αλλάξει τις συνήθειες των τουριστών και έχει τον τρόπο που θα το πετύχει. Οι άνθρωποί της έχουν σχεδιάσει την απόλυτη πισίνα, η οποία θα τοποθετηθεί σε έναν από τους ουρανοξύστες της πόλης, παρέχοντας 360 μοιρών θέα σε ύψος 200+ μέτρων!

Για την κατασκευή της δεν θα χρησιμοποιηθεί γυαλί αλλά ακρυλικό υλικό ώστε να αποκτήσει η εντυπωσιακή πισίνα τη διαύγεια που θα της δώσει ακόμα ένα ξεχωριστό γνώρισμα.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, η Infinity Pool όπως είναι το επίσημο όνομά της, δεν θα είναι διάφανη μόνο περιμετρικά αλλά και στη βάση της, επιτρέποντας στους επισκέπτες του κτηρίου να βλέπουν όσα συμβαίνουν στην οροφή του ουρανοξύστη.

Η μεγάλη απορία όσων είδαν τα σχέδια ήταν πώς θα γίνεται η πρόσβαση των κολυμβητών στην πισίνα με την εταιρία να απαντά πως θα δημιουργήσει μία σπειροειδή σκάλα σε μία ειδική πόρτα υποβρυχίου, η οποία θα ανυψώνεται όταν κάποιος θέλει να εισέλθει. Πραγματικά εντυπωσιακό όπως και η θέα από την κορυφή.

πηγή: ethnos