Πήγε αγκαλιά με τον… Στιβ Τζομπς για να αγοράσει το iPhone 7

0
71

Τι κι αν είχε «μέσον»- κρατούσε αγκαλιά τον ίδιο τον ιδρυτή της Apple- η Αγιάνο Τομινάγκα αναγκάστηκε να περιμένει στην ουρά για να πάρει το νέο iPhone.

Η νεαρή Γιαπωνέζα συγκέντρωσε στα βλέμματα, όταν εμφανίστηκε στην ουρά έξω από το υποκατάστημα στο Τόκιο, όπου κοιμήθηκε για δύο νύχτες αγκαλιά με τον Στιβ Τζομπς, περιμένοντας τη σειρά της για να αγοράσει το iPhone 7.

Πρόκειται για ένα τεράστιο μαξιλάρι, με τη φωτογραφία του ιδρυτή της Apple τυπωμένη σε αυτό, το οποίο κρατούσε αγκαλιά και πόζαρε, κρατώντας την πολυπόθητη συσκευή.

epa05541641 Apple enthusiast Ayano Tominaga poses with a pillow bearing an image of Apple co-founder Steve Jobs after she bought the new iPhone 7 at the Apple Store of Omotesando shopping district in Tokyo, Japan, 16 September 2016. Tominaga and other Apple fans were lined up for two days before the store to be the first to buy Apple's new smartphones.  EPA/FRANCK ROBICHON

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί ο Στιβ Τζομπς σε μαξιλάρι. Η Τομινάγκα το είχε μαζί της και όταν περίμενε στην ουρά για εννέα ημέρες, το 2014, προκειμένου να αγοράσει το iPhone 6.

Πηγή iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter