Περιβαλλοντική δράση καθαρισμού της περιοχής Κουμπέ Ρεθύμνου

0
28

Μία ακόμη πρωτοβουλία με στόχο την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης στην πράξη, προστίθεται στο Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Καθαρισμός Γειτονιών» που εγκαινίασε το Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρεθύμνης με επικεφαλής την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Αννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Καθαριότητας, Αστικού Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δ.Ρ., εθελοντών, φορέων και Σωματείων της πόλης .

Την ερχόμενη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, σειρά έχει η ευρύτερη περιοχή του Κολυμβητηρίου, στην περιοχή Κουμπέ. Οι διοργανωτές μαζί με τους εθελοντές και τη συνδρομή των Μελών του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου, θα συναντηθούν στις 10 το πρωϊ, στην είσοδο του Κολυμβητήριου Ρεθύμνου για να ξεκινήσουν τον καθαρισμό της περιοχής.

Ο Δήμος Ρεθύμνου προσκαλεί τους συμπολίτες να λάβουν μέρος σε αυτή την εθελοντική δράση και συντροφιά με τους συμμετέχοντες μαθητές, να αφήσουν το δικό τους θετικό αποτύπωμα στο φυσικό και αστικό περιβάλλον του Ρεθύμνου και να καλλιεργήσουν την περιβαλλοντική συνείδηση που όλοι χρειαζόμαστε.