Παρουσίαση του βιβλίου “δεκαπενταΣΥΛΛΑΒΕΣ Αλήθειες” του Μιχαήλ Ι. Καλογιαννάκη

0
162

Οι Εκδόσεις Πηγή, η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου και ο συγγραφέας Μιχαήλ Ι. Καλογιαννάκης σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής με τίτλο “δεκαπενταΣΥΛΛΑΒΕΣ Αλήθειες”, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου (Χανιά) τη Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 20:00.

Το έργο “δεκαπενταΣΥΛΛΑΒΕΣ Αλήθειες” είναι ένα καλλιτεχνικό εγχειρίδιο αυτοβοήθειας, μια κληρονομιά ενός πατέρα στο παιδί του, που γράφτηκε για να βρουν διέξοδο έκφρασης κραυγές εσωτερικών αναζητήσεων. Ένα βιβλίο που εμπεριέχει αλήθειες της ζωής και των ανθρωπίνων σχέσεων, διαχρονικές, διαπροσωπικές, γραμμένες με συνειρμικό τρόπο σε δίστιχο, με αλληγορίες και συμπυκνωμένες λέξεις με δυνατά υπονοούμενα, που απευθύνονται σε ανθρώπους δεκτικούς να τις λάβουν.

Ο συγγραφέας

Ο Μιχάλης Ι. Καλογιαννάκης γεννήθηκε στο Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης το 1978. Τελείωσε το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κρήτης στα Χανιά με βαθμό άριστα. Πήρε πτυχίο από το Θεολογικό Τμήμα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2012 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΕΚΠΑ, με ομόφωνη απόφαση της επταμελούς επιτροπής και βαθμό άριστα.

Το θέμα της διατριβής του, αλλά και της ερευνητικής του δραστηριότητας, αφορά στους παράγοντες που επηρεάζουν τη στάση του κόσμου για τη δωρεά οργάνων στην Ελλάδα, καθώς και ευρύτερα θέματα βιοηθικής. Εργάζεται στο Υπουργείο Υγείας και είναι αποσπασμένος στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), ως διοικητικός υπάλληλος.
Είναι παντρεμένος με τη Ρένα Πετσαλάκη και έχει μία κόρη, τη Μαρίζα.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter