Παράταξη Καραγιαννάκη: Ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του δημάρχου Αποκορώνου

0
101

Για ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του δημάρχου Αποκορώνου κατά την διάρκεια τέλεσης του καθιερωμένου αγιασμού στο δημοτικό σχολείο Νιο Χωριού, κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η  Δημοτική παράταξη “Αποκόρωνας η γη μας”, του Παντελή Καραγιαννάκη.

Η ανακοίνωση:

Πράξη ασέβειας, μισαλλοδοξίας και συκοφάντησης των αυτοδιοικητικών αντιπάλων του ήταν η αναφορά του Δημάρχου Αποκορώνου κατά την διάρκεια τέλεσης του καθιερωμένου αγιασμού στο δημοτικό σχολείο Νιο Χωριού Αποκορώνου.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος απηύθυνε (και με δημοσίευμά του στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του νομού μας) χαιρετισμό και μεταξύ άλλων, ζητώντας υποκριτικά “συγνώμη” εκ των προτέρων, αναφέρθηκε σε δήθεν αρνητικές συμπεριφορές δημοτικών συμβούλων που “καταψήφισαν πρόταση που αφορούσε σε ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος στον Βάμο και βελτίωση του υφιστάμενου…”!

Είναι πρωτοφανής τέτοια συμπεριφορά Δημάρχου να χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη, στη διάρκεια Αγιασμού δημοτικού σχολείου και να χρησιμοποιεί πολιτικές κορώνες αναλήθειας γεγονότων σε σχολική κοινότητα, δηλαδή μαθητές-ριες, δασκάλους και γονείς, καθώς επίσης και όλων των παρευρισκομένων, μεταξύ των οποίων, εκπρόσωποι της εκκλησίας και υπηρεσιών του νομού μας.

Δήμαρχε Κουκιανάκη αρέσκεσαι να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα επιδιώκοντας την παραπλάνηση των δημοτών.
Δήμαρχε είπες ψέματα και πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από τους μικρούς μαθητές, τους γονείς τους και όλους τους παρευρισκόμενους διότι “τέτοιου είδους συμπεριφορές δε βοηθούν την εκπαίδευση” (δικά σου λόγια στο δημοσίευμα που πρέπει να τηρήσεις).

Στο δημοτικό συμβούλιο της 29/06/2022 ήρθε θέμα με τίτλο τροποποίηση προϋπολογισμού για “μελέτες ωρίμανσης έργων Δήμου Αποκορώνου” που αφορά σε:

1. Μελέτη στατικής ενίσχυσης, λειτουργικής επέκτασης και ενεργειακής αναβάθμισης του γυμνασίου Βάμου.
2. Μελέτη κατασκευής μονάδας ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων-Γηροκομείου, στα ΣΕΛΛΙΑ.
3. Μελέτη κατασκευής νέου λυκείου στο Βάμο.
Προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Και εδώ προκύπτουν δύο σοβαρά ζητήματα για τα οποία ψεύδεστε:

Α. ΟΜΟΦΩΝΑ το Δημοτικό Συμβούλιο με το Πρακτικό 10/2022 και την με αριθμό 49/2022 απόφασή του ΨΗΦΙΣΕ ΘΕΤΙΚΑ για τις παραπάνω μελέτες. {Για του λόγου το αληθές επισυνάπτουμε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, όπως αυτή έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΙΑ:

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%A3%CE%9C%CE%A5%CE%A9%CE%A8%CE%A4-%CE%9F%CE%A4%CE%91?fbclid=IwAR0NWq9UldH6wtaSqVWuJZ6foSmeTfwn8jLs6FBUY52GRNd3NPcopY-Pufo (μπορείτε να κάνετε προβολή ή λήψη αρχείου)}. Και

Β. Πρόταση, όπως αναφέρεις στο ίδιο δημοσίευμα, που αφορά σε ΑΝΕΓΕΡΣΗ νέου σχολικού συγκροτήματος στον Βάμο και βελτίωση του υφιστάμενου, ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, πλην μόνο ΜΕΛΕΤΕΣ τις οποίες, επαναλαμβάνουμε, ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο.

Γι’ αυτό και η συγνώμη σου προς όλους θα πρέπει να είναι διπλή.

Για την Δημοτική παράταξη “Αποκόρωνας η γη μας”
Ο επικεφαλής
Καραγιαννάκης Παντελής

Υ.Γ. Εκτός αν δε μπορείς δήμαρχε να κατανοήσεις τη διαφορά των λέξεων ΜΕΛΕΤΗ από ΑΝΕΓΕΡΣΗ και την “απόσταση” που χωρίζει τις λέξεις ΜΕΛΕΤΗ από ΑΝΕΓΕΡΣΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter